Heti menü

16. hét   Április 15-21

Hétfő:950.-

Hentes tokány szarvacska tésztával (1;3)

Karfiolleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9)

Trappista sajt rántva rizzsel, tartármártással (1,3,7 10)
Kedd:950.-
Párizsi szelet rizibizivel (1,3,) Gombaleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Kelkáposzta főzelék vagdalttal (1,3,7)
Szerda:950.-
Csirkepaprikás galuskával (1;3,7) Húsleves finommetélttel (1;3;9) Bácskai rizses hús
Csütörtök: 950.-
Dubarry sertés szelet burgonyapürével (1,3,7;8) Sárgaborsóleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Zúza pörkölt tarhonyával,  savanyúsággal (1,3)
Péntek: 1350.-
ÜNNEP Olasz zöldségleves (1;3;9;) Rántott halfilé kukoricás rizzsel, Remoulade mártással (1,3,4,7,10)

Desszert

Szombat: 950.-

Paradicsomleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Sertés szelet parasztosan, savanyúsággal

Vasárnap: 1350.-

Becsinált leves (1;3;7,9)

Szezámmagos rántott csirkemell vegyes körettel, savanyúsággal (1,3;11)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 900 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 990 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 990 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 990 Ft (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája