Heti menü

43. hét  Október 19 – 25

Hétfő: 1200.-

Lyoni sertésszelet párolt rizzsel, savanyúsággal (1,3)

Zöldbableves vagy húsleves (1;3;9)

Paradicsomos káposzta sertéssülttel (1)
Kedd: 1200.-
Sült csirkecomb Jóasszony-módra Karfiolleves vagy húsleves (1;3;9) Debreceni tokány tarhonyával (1;3)
Szerda: 1200.-
Ormánsági szelet burgonyasalátával (1;3;7) Húsleves kiskocka tésztával (1;3;9) Rakott kelkáposzta (7)
Csütörtök: 1200.-
Petőfi szelet burgonyalángossal (1;3;7;10) Zöldborsóleves vagy húsleves (1;3;9) Csülkös pacal sós burgonyával, savanyúsággal
Péntek: 1550.-
Daragaluska leves vagy húsleves (1;3;9)

Csáky sertéstekercs kapros-túrós galuskával (3;1;7)

Desszert

Szombat: 1200.-

Paradicsomleves vagy húsleves (1;3;9)

Csemege sertéssült, pirított burgonyával párolt káposztával 

Vasárnap: 1550.-

Frankfurti leves (1,3;7)

Feta sajttal töltött csirkemell vegyes körettel (1;3;7)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 1100 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1250 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1250 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell rizzel, zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1250 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája