Heti menü

40. hét Szeptember 28- Október 4

Hétfő: 1200.-

Rántott csirkecomb filé zöldséges rizzsel, savanyúsággal (1,3)

Zellerleves vagy húsleves (1;3;9)

Gombapaprikás galuskával (1;3;7)
Kedd: 1200.-
Savanyú vetrece zsemlegombóccal (1;3;7;10) Paradicsomleves vagy húsleves (1;3;9) Mediterrán csirkeragu bulgurral 
Szerda: 1200.-
Holstein borda vegyes körettel (3) Húsleves kiskocka tésztával (1;3;9) Bácskai rizses hús
Csütörtök: 1200.-
Ormánsági szelet burgonyasalátával (1;3) Lencseleves vagy húsleves (1;3;9) Székelykáposzta (1;7) 
Péntek: 1200.-
Carbonara spagetti (1;3;7) Alföldi gulyás vagy húsleves (1;3;9) Grízes tészta barackízzel (1;3)
Szombat: 1200.-

Zöldborsóleves vagy húsleves (1;3;9)

Paprikás sertés szelet kapros-túrós galuskával (1,3,7) 

Vasárnap: 1550.-
 

Daragaluska leves (1,3;7)

Zselici zsiványpecsenye tört burgonyával, mustáros káposztával (10)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 1100 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1250 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1250 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell rizzel, zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1250 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája