Heti menü

46. hét  November 11-17

Hétfő: 1020.-

Sült csirkecomb burgonyapürével, savanyúsággal (7)

Olasz zöldségleves vagy húsleves (1;3;9)

Rántott brokkoli rizzsel, Remoulade-mártással (1,3;7;10)
Kedd: 1020.-
Óvári sertés szelet zöldséges rizzsel (7) Paradicsomleves vagy húsleves (1,3,9) Tarhonyás hús savanyúsággal (1,3)
Szerda: 1020.-
Mustáros szelet csőtésztával (7;10) Húsleves finommetélttel (1;3;9)  Körömpörkölt sós burgonyával, savanyúsággal 
Csütörtök: 1020.-
Kolbásszal, sajttal töltött rántott borda petrezselymes burgonyával, savanyúsággal  (1,3,7) Zellerleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Chilis bab
Péntek: 1020.-
Bolognai spagetti (1,3,7) Lencsegulyás vagy húsleves (1;3,9) Darás metélt  barack ízzel (1,3)
Szombat: 1020.-

Zöldségleves vagy húsleves (1;3;9)

Sertéssült pirított burgonyával, párolt káposztával

Vasárnap: 1450.-

Fokhagyma krémleves (7)

Párizsi csirkemell vegyes körettel, savanyúsággal (3,7,)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 950 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1050 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1050 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1050 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája