Heti menü

15. hét Április 6-12

Hétfő: 1200.-

Hentes szelet orsó tésztával (1;3)

 Zöldségleves (1,3,9) vagy húsleves

Gombapaprikás galuskával (1;3;7)
Kedd: 1200.-
Csirkemell sajtmártással, penne tésztával (1;3;7) Tojásleves vagy húsleves (1;3;9) Bácskai rizses hús  
Szerda: 1200.-
Óvári szelet párolt rizzsel, savanyúsággal (7) Húsleves eperlevél tésztával (1;3;9) Csülkös pacal sós burgonyával, savanyúsággal 
Csütörtök: 1200.-
Mustáros szelet spagetti tésztával (1;3;7;10) Karfiolleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Babfőzelék vagdalttal, ecetes hagymával (1;3;7)
Péntek: 1550.-
Hamis gulyásleves vagy húsleves (1;3;9)

Tengeri halfilé rántva majonézes burgonyasalátával (1;3;7)

Desszert

Szombat: 1200.-

Zöldbableves vagy húsleves (1;3;9)

Lecsós szelet tarhonyával (1;3)

Vasárnap: 1550.-

Húsleves daragaluskával (1,3)

Zengővárkonyi sertéstekercs vegyes körettel, savanyúsággal (1;3;7)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Március 23-ától Kertváros területére vállalunk házhozszállítást! Csomagoló doboz ára 90 Ft/db.

Előfizetve a menü ára 1100 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1250 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1250 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell rizzel, zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1250 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája