Heti menü

50. hét December 9-15

Hétfő: 1020.-

Sült csirkecomb zöldséges rizzsel

Olasz zöldségleves vagy húsleves (1;3;9)

Gombapaprikás galuskával (1;3;7)  
Kedd: 1020.-
Holstein borda vegyes körettel, savanyúsággal (3) Lencseleves vagy húsleves (1,3,9) Bácskai tarhonyás hús savanyúsággal (1;3)
Szerda: 1020.-
Budapest szelet párolt rizzsel  Húsleves eperlevél tésztával (1;3;9)  Burgonyafőzelék vagdalttal (1;7)
Csütörtök: 1020.-
Dubarry szelet burgonyapürével (1;3;7) Zöldbab leves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Chilis bab ecetes hagymával
Péntek: 1020.-
Bolognai spagetti (1;3;7) Babgulyás vagy húsleves (1;3,9) Mákos guba vanília pudinggal (1;3;7)
Szombat: 1020.-

Zöldségleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9)

Borzas csirkemell rizi-bizivel (7)

Vasárnap: 1450.-

Húsleves gazdagon (1;3;9)

Csáky sertéstekercs kapros-túrós galuskával (1;3;7)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 950 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1050 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1050 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1050 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája