Heti menü

42. hét  Október 14-20

Hétfő: 1020.-

Sült csirkecomb rizibizivel

Olasz zöldségleves vagy húsleves (1;3;9)

Bácskai tarhonyás hús savanyúsággal (1) 
Kedd: 1020.-
Dubbary szelet burgonyapürével (1,7) Zellerleves vagy húsleves (1,3,9) Sárgaborsó főzelék sertéspörkölttel (1,7)
Szerda:1020.-

Brassói aprópecsenye savanyúsággal 

Húsleves eperlevél  tésztával (1;3;9) Rakott kelkáposzta (7)
Csütörtök: 1020.-
Rántott tengeri halfilé rizzsel, Remoulade-mártással (1,3,4, 7) Zöldborsóleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Kolbászos paprikás burgonya 
Péntek: 1020.-
Varga béles (1,3, 7) Csirke raguleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Burgonyás kocka (1,3,)
Szombat: 1020.-

Gombaleves vagy húsleves (1;3;9)

Lecsós szelet tarhonyával  (1,3)

Vasárnap: 1450.-

Frankfurti leves (1;3;9)

Fetasajttal töltött rántott csirkemell vegyes körettel (1,3,7,)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 950 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1050 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1050 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1050 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája