Heti menü

3. hét Január 13-19

Hétfő: 1120.-

Temesvári szelet szarvacska tésztával (1;3)

Burgonyaleves (1,3,9) vagy húsleves

Rántott sajt rizzsel, tartármártással(1;3;7;8;10)
Kedd: 1120.-
Rántott tengeri halfilé majonézes burgonyasalátával (1;3;7) Zöldségleves vagy húsleves (1;3;9) Stroganoff aprópecsenye párolt rizzsel (7;10)
Szerda: 1120.-
 Brassói aprópecsenye savanyúsággal Húsleves finommetélttel (1;3;9) Sárgaborsó főzelék vagdalttal (1;3;7)
Csütörtök: 1120.-
Petőfi szelet burgonyalángossal (1;7;10) Karfiolleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Kacsazúza pörkölt tarhonyával (1;3)
Péntek: 1120.-
Túrós tészta (1;3;7) Tárkonyos pulykaragu leves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Ízes derelye (1;3;)
Szombat: 1120.-

Karalábéleves (1;3 9) vagy húsleves (1;3;9)

Lyoni sertésszelet vegyes körettel, savanyúsággal 

Vasárnap: 1550.-

Becsinált leves (1,3;9)

Szezámmagos rántott csirkemell, zöldséges rizzsel (1;3)

 Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 1050 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 1150 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 1150 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell rizzel, zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 1150 Ft  (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája