Heti menü

Hétfő:950.-                                                                8. hét                               Február 18-24
Debreceni tokány szarvacska tésztával (1,3)

Lencseleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9)

Rántott karfiol párolt rizzsel, tartármártással (1;3 ,7,10,)
Kedd:950.-
Tejszínes gombás csirkemell petrezselymes rizzsel (1;7) Tavaszi leves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Körömpörkölt sósburgonyával, almapaprikával
Szerda:950.-
Ormánsági szelet burgonyasalátával (1;3) Húsleves kiskocka tésztával (1;3;9) Rakott zöldbab (7)
Csütörtök: 950.-
Tavaszi csirkecomb párolt rizzsel (9) Gombaleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Felesborsó főzelék sertéspörkölttel (7)
Péntek: 950.-
Sonkás kocka (1;3;7) Babgulyás (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9) Rakott metélt (1;3;7,8)
Szombat: 950.-

                                        Fokhagyma krémleves (1;3;9) vagy húsleves (1;3;9)  Paradicsomoshúsgombóc főtt burgonyával (3, 9)

Vasárnap: 1350.-

                                                                         Daragaluska leves (1;3;9)  Szezámmagos rántott csirkemell zöldséges rizzsel (1;3;7) Desszert

Az étlap változtatás jogát fenntartjuk.

Előfizetve a menü ára 900 Ft

Hétfőtől szombatig:

„C” menü: Húsleves, rántott sajt rizzsel, tartármártással 990 Ft (1;3;7;10)

„D” menü: Húsleves, rántott borda vegyes körettel, káposztasalátával 990 Ft (1;3;7)

„F” menü: Húsleves, roston csirkemell zöldsaláta ágyon, joghurtos öntettel 990 Ft (7)

Jó étvágyat kívánunk!

Az allergén összetevők listája

1: Glutén; 2: Rákfélék; 3: Tojás; 4: Halak;5: Földimogyoró 6: Szójabab; 7:Tej;

8: Diófélék; 9:Zeller; 10: Mustár11: Szezámmag; 12: Kén-dioxid és SO2

13: Csillagfürt, 14: Puhatestűek

 

Bővebb leírást az allergén élelmiszer összetevőkről itt olvashat:
Allergén összetevők listája